Technische Isolatie Standaard
Welke CINI handboeken zijn verkrijgbaar? Wie organiseert 2-daagse CINI cursussen?

Standaard

CINI heeft haar wortels in de industrie. Bij het tot stand komen van richtlijnen voor het CINI handboek werken opdrachtgevers en opdrachtnemers samen. In het nu bijna 25-jarig bestaan, is CINI uitgegroeid tot een gerenommeerd instituut met een wijd vertakt relatienetwerk. CINI werkt nauw samen met opdrachtgevers, opdrachtnemers, overheidsinstellingen zoals onderwijs en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Isolatie in industrie

Er zijn verschillende redenen om te isoleren. Ongestoorde productieprocessen, energie en kostenbesparing, (persoonlijke) veiligheid en sociale verantwoordelijkheid.

CINI handboek

Via deze website kan het nieuwste CINI handboek besteld worden. Het handboek is beschikbaar als hardcopy (gebundeld in ordner), digitaal op DVD en via internet (online). De online versie is op werkdagen direct na bestelling en betaling beschikbaar. Op aanvraag kan ook een intranet versie geleverd worden.

Naast het handboek is ook een zakboekje beschikbaar voor in het veld. Het zakboekje is een uittreksel van het CINI handboek, waarin algemene eisen en enkele materialen en tekeningen zijn opgenomen.