Technische Isolatie Standaard

CINI cursus

NCTI biedt de mogelijkheid om kennis van industriële isolatie te krijgen of te vergroten door het volgen van een kort durende cursus.

De 2-daagse cursus is gebaseerd op de kennis en ervaring (best-practices) in het CINI handboek. De CINI cursus is ontwikkeld voor opdrachtgevers (producenten), supervisors, inspecteurs, ontwerpers, operationeel- en onderhoudsmanagers, aannemers en uitvoerders. Na afloop van de 2-daagse CINI cursus kan de cursist het CINI handboek toepassen en materialen en systemen selecteren. Geleerd wordt u bovendien hoe isolatie bijdraagt aan energiebesparing en veiligheid. Bovendien weet u na afloop van de cursus hoe de kwaliteit van de isolatie en het onderliggende systeem beoordeeld en bestendigd kan worden.

De cursus wordt in Spijkenisse gehouden, in het hart van de Nederlandse Botlek. Bij voldoende deelname wordt de cursus ook op locatie gegeven. In overleg kan de cursus ook op maat worden gemaakt, en als training worden aangeboden. NCTI is graag bereid nadere informatie te verstrekken, via info@ncti.nl.

Nieuw: e-learning

Vanaf 1 januari 2019 is het cursusprogramma uitgebreid met een e-learning sessie. Deze omvat isolatiesystemen algemeen, CINI handboek en specificatie.

Speciaal voor (nieuwe) medewerkers, die zich in een korte tijd wensen te bekwamen in technische isolatie, introduceert NCTI e-learning. Aansluitend kan de cursist zich inschrijven voor de 2-daagse klassikale cursus.
Voor aanmelden hier klikken of door e-learning Level 1 hierna te selecteren.

E-learning Isolatiesystemen Level 1

'Warme' en 'koude' isolatiesystemen, materiaalkenmerken en toepassingen. Bovendien CINI handboek: inhoud, opbouw en toepassingen. De derde module betreft de specificatie, de inhoud ervan en de relatie met het CINI handboek. Tot besluit volgt een toets en cursist ontvangt certificaat met het toetsresultaat.

Kosten € 385 excl. BTW.

E-learning Level 1

Introductie Isolatie voor de industrie (Level 1 en 2)

Industriële isolatie: thermische en akoestische isolatie systemen, corrosie onder isolatie en preventie, QA /QC-systemen, energiemanagement, theoretische achtergronden en ontwikkelingen. CINI internationale isolatie standaard, praktische toepassingen en opdrachtenin klassikale formatie.

Kosten € 1.380 excl. BTW.

20/21 februari 2019

Inspecteur Isolatie voor de industrie (Level 3)

Volgt op verplichte 2-daagse CINI cursus en leidt tot CINI gecertificeerd “Inspector Insulation for Industries”. Beschikking  over het CINI handboek en rijke praktijkervaring in isolatie en als inspecteur. Betreffende 1-daagse training wordt afgesloten met een examen.

Kosten: € 1.180 excl. BTW.

9 mei 2019