Technische Isolatie Standaard

CINI cursus

NCTI stelt belangstellenden in de gelegenheid om de noodzakelijke kennis van industriële isolatie te verkrijgen of te vergroten door het volgen van een cursus of training. De 2-daagse cursus is gebaseerd op de kennis en ervaring in de keten, die is vastgelegd in het CINI handboek. De CINI cursus is ontwikkeld voor opdrachtgevers (producenten), supervisors, inspecteurs, ontwerp- en onderhoudsingenieurs en facilitaire managers.

Na afloop van de 2-daagse CINI cursus bent u in staat om het professionele CINI handboek toe te passen en materialen en systemen te selecteren. U leert hoe isolatie bijdraagt aan energiebesparing en maatschappelijke verantwoordelijk-heid en bovendien weet u na afloop van de cursus hoe de kwaliteit van de isolatie en het onderliggende systeem beoordeeld en bestendigd kan worden.

De cursus wordt in Spijkenisse gehouden, in het hart van de Nederlandse Botlek. Bij voldoende deelname wordt de cursus ook intern gegeven. In overleg kan de cursus ook op maat worden gemaakt en als training worden aangeboden. NCTI is graag bereid nadere informatie te verstrekken, via info@ncti.nl.

Introductie Isolatie voor de industrie

Deze cursus betreft een introductie in industriële isolatie, omtrent thermische en akoestische isolatie systemen, het voorkomen van corrosie onder isolatie, QA /QC-systemen, energiemanagement, theoretische achtergrond en ontwikkelingen. Alle technische aspecten komen aan de orde, en ook de CINI standaard in een 2-daagse klassikale workshop met praktische referenties en cases, te beginnen met een introductie van het CINI Handboek. Kosten € 1.290 excl. BTW.

29/30 januari 2019

Inspecteur Isolatie voor de industrie

Deze cursus volgt op de 2-daagse CINI cursus en leidt tot CINI gecertificeerd “Inspector Insulation for Industries”. De cursus kan uitsluitend gevolgd worden door kandidaten die de 2-daagse CINI cursus hebben gevolgd, beschikken over het CINI Handboek en over veel praktische ervaring als isolatiespecialist. Deze 1-daagse workshop training wordt afgesloten met een examen. Kosten: € 1.000 excl. BTW.

9 mei 2019